MALÁ INVENTURA 2023

Je to tady! 21. ročník festivalu nového divadla Malá inventura se uskuteční od 22. 2. do 1. 3. 2023 v Praze!

Program festivalu a všechny informace najdete zde.

Připravili jsme si pro vás SHOWCASE 35 divadelních událostí na 19 festivalových scénách. Uvedeme opět programovou sekci ZMĚNA PRAXE, která reflektuje perspektivy změny v rozmanitých oblastech divadelní praxe. Ani letos nezapomínáme na to, že Malá inventura je především centrem živého networkingu divadelních organizací a profesionálů/profesionálek, uměleckých skupin, performerů/performerek i širší odborné veřejnosti. V rámci programové sekce ARTS SERVICE & NETWORKING uvedeme osvědčené formáty, které podporují setkávání a přináší sdílení nápadů a ověřování idejí, nové spolupráce i hostování umělců/umělkyň na dalších festivalech v ČR i zahraničí.

Festival Malá inventura je retrospektivou nejvýraznějších premiér uplynulého roku v oblasti nového divadla. Rozvíjí uměleckou diverzitu a napomáhá zviditelňovat společensky i umělecky aktuální problémy a spoluutváří mapu nezávislého divadla v České republice.

DOMOVSKÉ SCÉNY FESTIVALU: Alfred ve dvoře / Motus, Divadlo X10, MeetFactory, Palác Akropolis, PONEC - divadlo pro tanec, Studio ALTA, Studio Hrdinů, Vzlet, Venuše ve Švehlovce, Národní galerie Praha - Veletržní palác.

Festival Malá inventura pořádá NOVÁ SÍŤ z.s. ve spolupráci s festivalovými scénami, partnery v regionech ČR i jednotlivými projekty.

Děkujeme také našim partnerům, bez kterých by nebylo možné festival realizovat!