KONFERENCE O SPOLUPRÁCI V KULTUŘE 2023

Čtvrtý ročník konference Culture Get-Together 2023 - ODCHÁZENÍ!

Culture Get-Together je konference pro odborníky a odbornice v kultuře, zástupce a zástupkyně veřejné správy, pedagogy a pedagožky, umělce a umělkyně i pro širokou veřejnost se zájmem o současnou situaci živého umění a kulturní praxi.

25. 9. – 26. 9. 2023 / Praha / Spojka Events (Karlín)

Cílem konference je motivovat ke spolupráci zástupkyně a zástupce v oblasti převážně nezávislých scénických umění, samospráv a státního sektoru, ale také otevírat nepopulární témata. Nebude tedy šokovat, že letošní konference se bude zabývat tématem Odcházení, které tak nabídne širší diskuzi.

Odcházení nás zajímá z hlediska všech nitek, spojnic a důsledků, které má nebo může mít na individuální i společenské rovině, v oblasti tvůrčí i manažerské. Budeme hovořit o odcházení z výkonných manažerských pozic, odcházení ze zaměstnání na tzv. volnou nohu, do a ze zahraničí nebo například o důvodech nechuti a strachu odejít.

O své zkušenosti se s námi podělí řada významných osobností, které působí nebo působily na vedoucích pozicích v projektech a institucích s výrazným celospolečenským dopadem a nezřídka i mezinárodním přesahem.

Moderuje Mario Kubaš, konference je také streamovaná a tlumočená do anglického jazyka.

Místo konání: Spojka Events (Karlín), Pernerova 697/35, Praha 8

Registrujte se zde.

Konferenci pořádá Nová síť z.s. / servisní organizace pro živou kulturu.

V případě dotazů kontaktujte barborakunstovna@novasit.cz

Těšíme se na vaši účast!

Konference se realizuje za finanční podpory Evropské unie prostřednictvím Národního plánu obnovy a Ministerstva kultury ČR.

Projekt (Kreativní video - kampaň Nová síť - ODCHÁZENÍ č. 0380000181) - zaměřený na tvorbu videokampaně byl realizován a financován Evropskou unií – Next Generation EU

Podrobný program zde:

CGT 2023 REPORTÁŽ (365KB)Medailonky OPEN MIC 2023.pdf (159KB)Medailonky recniku 2023.pdf (186KB)Program CGT 2023.pdf (184KB)


Za podpory